VECKA 18


Måndag 2/5, kl. 19.30. The Concept

Live kl. 20.00

Med lekfulla melodier och storslaget sound kan Concept Store komma att krossa barriärer. Bandet leker respektlöst med konceptet ”popmusik” och har ett dna omöjligt att kopiera och ett uttryck som innehåller såväl mäktiga trumlandskap som klassiska menuetter.

Se dom på Youtube eller lyssna på P3 där deras singel Damn! spelas varm.
http://youtube.com/conceptstoreband


Tisdag 3/5, kl. 19.00. Jazz – LIM feat. Marc Ducret

Live 20.30

Henrik Frisk - saxofoner & elektronik, David Carlsson - elbas & gitarr, Peter Nilsson – trummor & slagverk, Marc Ducret - gitarr (FR)

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren



Onsdag 4/5, kl. 19.00. Fritz’s Corner

DJ: Madlen (Life's A Beach)

Denna onsdag har vi vår resident Madlen Schneps på plats, hon bjuder på den finaste indiepoppen från skivbåset. Som vanligt är det gratis entré!

http://www.fritzscorner.se/


Torsdag 5/5, kl. 19.00. Almost Famous

Almost Famous är musikförlagens egen liveklubb för up-and-coming-artister och drivs av SMFF, Svenska Musikförläggareföreningen, och dess medlemsförlag sedan mer än tio år tillbaka. Almost Famous håller till på Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen i Stockholm, första torsdagen i varje månad. Klubben har kommit att bli ett populärt tillfälle för musikbranschen att samlas och se på intressanta artister vilket skapar ett unikt tillfälle för de akter som spelar. Alla som vill kan komma och se bra livemusik, entrén är gratis. http://www.smff.se/almostfamous

Artister på scen 5 maj:

19.30 NATANAEL HORN (Presenteras av förlaget Mars Music)

Natanael Horn har bara väntat på rätt tillfälle. I många år har han skrivit låtar, både till sig själv och andra, men det är först nu som han helhjärtat satsar på en egen karriär. Uppvuxen i en familj där det alltid musicerats, har hans intresse för musik funnits där sedan tidiga tonår. Det som är unikt med Natanael, förutom hans fantastiska röst, är att han i kombination med sin rätt kaxiga popmusik är en otroligt bra liveartist. Han förmedlar en självsäkerhet och en scennärvaro utöver det vanliga. Kanske är det just därför man går och sjunger på låtarna redan efter första konserten, eller för att hans musik är så jävla bra!

www.soundcloud.com/natanaelweitzberg

www.facebook.se/natanaelweitzberg

20.15 POLLY (Representeras av förlaget Air Chrysalis/BMG)

Polly är Alina Devecerski(låtskrivare/sångerska) och Christoffer Wikberg(låtskrivare/producent). De två möttes under 2008 då de genom sitt gemensamma förlag bmgchryssalis började skriva pitchlåtar tillsammans. Omedelbart upptäckte de sin delade musiksmak och ambitioner,detta ledde till att ett eget projekt började ta form. Med inspirationer som b.l.a Beatles,Soundtrack of our lives och Nirvana i bakfickan är siktet inställt på att göra enkel,ärlig,opretentiös,bra pop som talar till en internationell publik. Förväntningar på spelningen är att testa låtarna på publik,ha kul och förhoppningsvis göra nån glad.

www.myspace.com/pollytheband

21.00 IN BLOOM (osignade)

Ett rockband med omätbara ambitioner och ett sound bestående av tunga riff, smart arrangerade synthar och melodier som vägrar lämna dig ifred. Bandet har sedan starten bl.a. turnerat i Japan, spelat i England och på festivaler i Sverige samt medverkat i TV, radio och på utländska samlingsskivor.Just nu spelas nytt material in i samarbete med producenterna Henrik Edenhed (Robyn, Dead by April) och David Castillo (Katatonia, Bloodbath) och under resten av året kommer bandet sticka fram fötterna ännu mer och ge svenska folket vad de som mest behöver: En rejäl dos rock.

http://www.myspace.com/inbloomsweden

Kvällens DJ's: Adam Heldring och Mattias Green.



Fredag 6/5, kl. 17.00. Johan Netz + Hej Våld!

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.

Efter kl. 21.30 tar gänget Hej Våld! över skivspelarna och kör fram till 02.Kom och fredagshäng, det blir trevligt!


Lördag 7/5, kl. 21.00. DJ Sam


Söndag 8/5, Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00




VECKA 17


Måndag 25/4 kl. 19.00. Baron Bane releasekonsert

Live 19.30 och 20.00

På Annandag påsk är det dags för nya tag efter att ha ätit alldeles för många chokladägg och inmundigat på tok för mycket skumkaniner. Indietronicagruppen Baron Bane har ju vid det laget släppt sin nya platta "LPTO" och vill fira detta på Lilla Hotellbaren genom att fyra av sin bästa spelning någonsin! Jo man tackar.
Baron Bane släpper i dagarna sin nya 3D-video till singeln Echoes och den kan så klart ses på: http://baronbane.com/lpto/

Gäster för kvällen är Gävles yngsta postpunkband BOARDING SURFACE som även de har anledning att fira. Special guests för kvällen är Gävles yngsta postpunkband BOARDING SURFACE som även de har anledning att fira. De släpper nämligen sin debut-EP "You and Me" som vi ännu inte kunnat sluta lyssna på.De släpper nämligen sin debut-EP ”You and Me” som vi ännu inte kunnat sluta lyssna på.

DJ:s för kvällen: Carl-Marcus Gidlöf (Despotz Records), Stefan Aronsson (Stupid Dream Records) samt fler tillkommer!

Lyssna här: http://baronbane.com/ och här: http://www.myspace.com/boardingsurface


Tisdag 26/4, kl. 19.00. Jazz – Hanna Elmqvist Quintet
Daniel Tilling – piano, Lars Ekman – bas, Björn Jansson – tenorsax, Daniel Fredriksson - trummor

Live 20.30

Läs och se mer på: http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren


Onsdag 27/4, kl. 19.00. Fritz’s Corner med New Rose

Sista onsdagen i april månad står New Rose på Lilla Hotellbarens scen. Missa inte detta fantastiska liveband! Som vanligt är det gratis entré och de går på scen kl 21:00. Emerentia spelar skivorna.

New Rose. Föreställ dig att du flyter i en fontän av ljud som plötsligt skjuter iväg dig likt ett bowlingklot på väg mot strike. Så låter New Rose. New Rose är Niklas Korssell, Gustav Nygren och numera också Daniel Bengtson. Niklas och Gustav har skulpterat ljud tillsammans sedan tvåårsåldern. Deras pappa är Peter Brötzmann, deras mamma Patti Smith. New Rose är ett rockband. Framtiden blir historia första gången du upplever New Rose.

www.myspace.com/realnewrose


Torsdag 28/4, kl. 21.00. Gustav Idhammar spelar skivor med en vän eller två.

Precis som det låter. Vilken torsdag!


Fredag 29/4, kl. 17.00. Johan Netz & Belleville

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop.

Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna. Efter det tar Belleville över, Nathan & Mange, och kör fram till 02. Lönefredag mina vänner!


Lördag 30/4, kl. 21.00. XOXO

XOXO är bästa vännerna som spelar sina favoritlåtar och vars ständiga mål är att göra dig euforisk och svettig! XOXO är Aino Neneh Jawo, Caroline Hjelt, Malin Cumzelius och Rosanna Munter. Patti Smith och Stevie Nicks är deras husgudar. Kom. Och. Häng.


Söndag 1/5, Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ 22.00-02.00

VECKA 16

Måndag 18/4, kl. 20.00. Jenny Almsenius

Live kl. 21.00

MTA, Playground, Westin Promotion & Scandic Malmen presenterar:
Kritikerhyllade Jenny Almsenius framträder på Lilla Hotellbaren 18/4.
Jenny kommer under året synas i diverse sammanhang och spela över hela Sverige och Norge.
Hon är just nu aktuell med Debutskivan "Sånt som brinner" (Karla/Playground).
Musikaliskt rör det sig om svenska bluesvisor med skönsång och munspel.

Börja lyssna redan nu: http://jennyalmsenius.se/


Tisdag 19/4, kl. 19.00. Jazz – Jamsessions

Live 20.30

Adam Forkelid – piano, Kristian Lind – bas, Kristian Fredmark - trummor

Våra jam brukar pågå i drygt fyra timmar och hålla en genomgående mycket hög klass tack vare den stora skara av duktiga gästmusiker som alltid dyker upp. Familjärt och avslappnat men samtidigt oförutsägbart och utmanande. Underhållning på högsta nivå.

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren


Onsdag 20/4, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Rubik

Live 21.00. DJ: Madlen (Life's A Beach)

Finska indiepopbandet Rubik har skapade en storm av lovord för sin förr skiva ”Dada Bandits” för ett par år sedan. De spelar en slags experimentell indie som påminner om Animal Collective eller TV On The Radio, men med en egen speciell touch. Nu är de klara med sin nya skiva ”Solar” som spelats in med Ben Allen (Animal Collective, Deerhunter).
Lyssna här: www.myspace.com/rubikband eller här: rubikband.net

http://www.fritzscorner.se/


Torsdag 21/4, kl. 21.00. Page Three

Page Three är en 50 & 60-talsinspirerad burlesk klubb som drivs av Elena-Maria Smon Wolay & Chrystelle Tshimanga. Ikväll gästar de Lilla Hotellbaren kl. 21!


Fredag 22/4, kl. 17.00. Ulmox

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop.

Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.

Kom och fredagshäng, det blir trevligt!


Lördag 23/4, kl. 21.00. DJ Dust


Söndag 24/4, Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ Samo spelar kl. 22.00-02.00

VECKA 15




Måndag 11/4, kl. 20.00. Jon & the Spectacle

Live kl. 20.30

Sedan 2009 har Jonatan har skrivit låtar åt Jon & the Spectacle, och i februari 2010 spelade bandet in tre låtar med indie-producenten Jari Haapalainen. Resultatet ser ni live från scenen, ikväll kl. 20.30! Adam Heldring och Mattias Green spelar skivor, det blir magiskt.

Börja lyssna redan nu: http://www.jonandthespectacle.com/


Tisdag 12/4, kl. 19.00. Jazz – Kristian Brink Group

Live 20.30

Kristian Brink – saxofon, Tuomas Juhani Turunen – piano, Lars Ekman – bas, Paul Svanberg - trummor

Ikväll gästas Lilla Hotellbaren av en av de främsta i den nya generationen jazzmusiker, Kristian Brink. Denne saxofonist har under sin korta karriär redan hunnit bli flerfaldigt prisbelönad, bla. var han Faschings Vänner stipendiat 2009.
Som ledare för ett flertal grupper är Brink mer aktiv än någonsin och visar nu för första gången upp sin nya konstellation. Två andra musiker från den nya generationen finns med, finske pianisten Toumas Juhani Turunen och svängige trumslagaren Paul Svanberg. Båda har likt Brink, trots sin unga ålder, redan tagit ett stort kliv in i jazzetablissemanget och kommer garanterat vara namn att räkna med lång tid framöver.
All denna unga energi och virtuositet balanseras perfekt genom stabile basisten Lars Ekman som besitter stor internationell erfarenhet.
Det här är en kvartett med förutsättningar att gå hur långt som helst.

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren


Onsdag 13/4, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Hagaliden och Alcoholic Faith Mission

Live 20.00 och 21.00

Onsdagen den 13:e april har vi Hagaliden från Göteborg på besök på Lilla Hotellbaren. Dessutom kommer danskarna Alcoholic Faith Mission öppna upp kvällen. Första band på scen vid 20:00, som vanligt är det fri entré!

Hagaliden.

1999 var ett bra år, det var då jag för första gången träffade min livskamrat Mia Breegejser. Det var på en kryssning mellan Stockholm och Riga som vi fattade tycke för varann, detta efter att hon räckt mig soppsleven vid restaurangens buffévagn. Jag mötte hennes blick då hon grep tag om min hand och plötsligt sade:

- Är du också ensam?

Lätt ställd gav jag henne blott en nickning till svar. Hon rodnade, vände sig om och gick tillbaka till sitt bord längst in i den mattbelagda dussinrestaurangen.

Natt. Hon sitter i mitt knä, längst uppe på däck. Tur att min jacka är så stor att den kan värma oss båda. Vinden från Riga smeker hennes hår, hon är lycklig. Vi vänder våra blickar mot stjärnhimlen.

- Ser du Karlavagnen? viskar hon.

Jag tvekar, sedan skakar jag på huvudet och erkänner:

- Jag... jag kan bara peka ut den största stjärnbilden.

Med varsam hand pekar jag ut de nio himlakropparna, en efter en.

- Men vad kallas den? viskar hon nyfiket i mitt öra.

- Hagaliden.

soundcloud.com/hagaliden


Alcoholic Faith Mission (DK).

Ett par danska vänner i exil i Brooklyn har i ett drucket töcken skapat en smärre buzz om sig med sin roadtrippande arena-americana. I vägskälet av Smog och Arcade Fire sparkar de upp damm omkring sig och utan pretentioner lever de ut all intimitet som ligger latent i den danska folksjälen. Det doftar tidiga Modest Mouse och smakar som ett skandinaviskt Broken Social Scene. Med sina tre hyllade album har de skapat liten blogghajp och har redan en trogen publik som väntar på nästa tillfälle att dras med i deras smått melankoliska brasvedsindie.

Lyssna här: alcoholicfaithmission.com

http://www.fritzscorner.se/



Torsdag 14/4, kl. 19.00. Nuggets med Southern Skyline

Live 21.00

Stockholms enda riktiga country/soul-klubb är stolta över att återigen välkomna Sveriges enda riktiga country/soul-band till vår scen. Pöjka å töser - vi ger er Southern Skyline!
Det där med "enda riktiga" kan man kanske diskutera, och vi vill inte att hela etablissemanget ska leta upp oss för att förklara att vi har fel, men vi vet i alla fall inga andra än detta huvudstadsband som, i Sverige 2011, så förtjänstfullt blandar våra två favoritgenrer.
Ibland kan det låta som Jerry Lee Lewis countryplattor, ibland kan det låta som Jim Ford och Dallas Frazier och ibland kan det svänga som The Band. Det är våghalsiga kort att dra fram - vi vet - men det är i alla fall någonstans där i trakterna som det här gänget rör sig. Sedan senast (de spelade på vår klubb i februari förra året) har vi kunnat se dem i TV4:s "Nyhetsmorgon" och de har varit över i Kanada och USA för att frälsa publiken. Med Sverige-gig har det än så länge varit förhållandevis sparsmakat, men det är inget vi har något emot så länge de återkommer till Nuggets med jämna mellanrum.

Kom till Malmen och vulgodansa med oss! Bandet står på scenen vid sådär ungefär 20:30, och innan samt efter lovar vi att spela samma fina musik som alltid från DJ-båset - fet blues, sydstatssoul för finsmakare samt ett helt lass med rejält grisig men jordnära hästjazz. And if that ain't country - ja, ni vet.
Spisa Southern Skyline här: http://www.myspace.com/southernskyline




Fredag 15/4, kl. 17.00. Johan Netz + DJ Patti

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop.

Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz.

Därefter tar ingen mindre än DJ Patti över! Kom och fredagshäng, det blir trevligt!


Lördag 16/4, kl. 21.00. Läder

Läder är Mackan Lindström och Nils Schéle. Behövs nog ingen närmre presentation, förutom att de kommer spela rock. Massor av rock.


Söndag 17/4, Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00

VECKA 14



Tisdag 5/4, kl. 19.00. Jazz – Martin Sjöstedt Whereabouts

Live 20.30

Martin Sjöstedt – piano, Karl-Martin Almqvist – tenorsax, Axel Schlosser – trumpet, Daniel Frank – bas, Sebastian Ågren - trummor

Martin Sjöstedt är kanske mest känd som bassist för jazzpubliken. Som sådan har han varit verksam internationellt med artister som Joe Lovano, Joey Calderazzo, Peter Erskine, Bobo Stenson och Viktoria Tolstoy för att nämna några. När han nu har spelat in sin tredje skiva i eget namn finner vi Sjöstedt vid pianot. Att denna eminenta bassist också är en mycket bra pianist vet de flesta i den innersta kretsen men nu visar han upp sina färdigheter för den stora publiken med skivan Whereabouts.
Det som imponerar mest är dock inte pianospelet eller någon av de andra musikernas ypperliga prestationer utan kompositionerna. Sjöstedt har onekligen fått till det på låtskrivarsidan. Det rör sig om komplex musik med intressanta rytmiska arrangemang och harmoniska utsvävningar men samtidigt är det ett genomgående starkt melodiskt inslag som gör musiken lätt att ta till sig. Kompositioner som Bueno eller Naidoo kommer sitta kvar i minnet långt efter konsertens slut.
Sjöstedts kvintett är en europeisk sammanslagning med tyske Axel Schlosser på trumpet, Karl-Martin Almqvist på tenorsax, danske Daniel Frank på bas och bakom trummorna har vi ikväll vikarierande Sebastian Ågren som sitter in istället för Johan Löfcrantz Ramsay.

www.martinsjostedt.com

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren



Onsdag 6/4, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Nutmeg + Hong Faux

Live 20.00 och 21.00

Ikväll håller vi releasefest för Nutmegs nya singel. Som support ser vi Hong Faux, kom tidigt då första bandet går på vid åttarycket. Som vanligt är det fri entré.

Nutmeg. Ursprungligen från Örnsköldsvik men numera Stockholmsbaserade Nutmeg spelar en slags hardcoreinfluerad pop. Recensioner av förra albummet ”The Trigger” nämnde paralleller till band som Fugazi, Jon Spencer och At The Drive-In för att beskriva deras ljudbild. Nu är de aktuella med uppföljaren ”Space” och onsdagen den 6:e april firar bandet släppet av första singeln från skivan.

Support: Hong Faux

DJ: Tess Törner

Lyssna här: nutmegmusic.net

http://www.fritzscorner.se/


Torsdag 7/4, kl. 19.00. Almost Famous

Almost Famous är musikförlagens egen liveklubb för up-and-coming-artister och drivs av SMFF, Svenska Musikförläggareföreningen, och dess medlemsförlag sedan mer än tio år tillbaka. Almost Famous håller till på Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen i Stockholm, första torsdagen i varje månad. Klubben har kommit att bli ett populärt tillfälle för musikbranschen att samlas och se på intressanta artister vilket skapar ett unikt tillfälle för de akter som spelar. Alla som vill kan komma och se bra livemusik, entrén är gratis. http://www.smff.se/almostfamous

Artister på scen 7 april:

19.30 CONTARDO (Promokontakt: Westin Promotion)
Med ett sound som jämförts med så vitt skilda artister som Joni Mitchell och The Cranberries och ett stort antal gig i ryggen har Contardo, tillsammans med producenten Christoffer Lundquist (Roxette, Brainpool), skapat en unik sorts organisk pop på sin kommande debutskiva, ”Still Waiting”. Bandet med tvillingsystrarna Ivonne och Marcela Contardo i spetsen består även av gitarristen Patrik Weiberg, trummisen Henrik Liljequist samt basisten Alexander Waljanson. Tillsammans skapar de musik som täcker hela spektrat från intima, akustiska ballader till svindlande stämsång och klassiskt popdriv. Med sin första singel, ”Blow on the fire”, visar Contardo att de är redo att etablera sig som en kraft att räkna med på den svenska och internationella popscenen!
www.contardo.se

20.15 DEAN ALLEN FOYD (Representeras av förlaget Misty Music)
Alla som anser att det gjordes bättre musik förr, här är Dean Allen Foyd. Ett band som låter och får dig att uppleva känslan av flowerpower, kosmisk kärlek och mystik i ett nytt men ändå gammalt sound. Bandet består av fyra killar med spridd bakgrund som kompletterar varandra i ett målande musikalisk och psykedeliskt äventyr och med Francis järnhand och bluesbaserade låtar skapar de tillsammans en drömsk vintage ljudbild där fuzzgitarrerna flyter runt i psykedeliska mönster.
www.myspace.com/deanallenfoyd

21.00 ATLAS (Labelkontakt: Mono Music)
Sångaren Ludvig Andersson låter som om han svävar i molnen när han slår an tonen i ATLAS premiärsingel. Men det är blyertsgrå moln, oroväckande. För att ytterligare förstärka utanförperspektivet har Ludvig som alter ego valt huvudfiguren från Steven Spielbergs klassiska science fiction-epos; och följaktligen kallat den ”E.T”.
”E.T” är den första utgivningen från den nya etiketten RMV Grammofon. På kartan finns redan ett sommaralbum med ATLAS. RMV Grammofon, med Ludvig Andersson som en av grundarna, är associerat till Mono Music och distribueras av Universal Music.
http://www.facebook.com/atlasstockholm



Fredag 8/4, kl. 17.00. Johan Netz + Rocket Boy

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop.

Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz.

Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock. Kom och fredagshäng, det blir trevligt!


Lördag 9/4, kl. 21.00. Electrofy Me

Kalle Windefalk med vänner bjuder på dansant elektronisk musik från DJ-båset från 21.00-02.00


Söndag 10/4, Söndagshäng + Release för Wolfman Jack & Clas Yngström - "Together"

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00

I svallvågorna av band som Fleetwood Mac, John Mayall's Bluesbreakers och Canned Heat har WOLFMAN JACK från Umeå, sakta men säkert funnit sin plats. En powertrio, bestående av John Edén Brändström, sång och gitarr, Magnus Hägglund, bas och Ulf Andersson, trummor och sång. Ett par hundra spelningar över hela Sverige och tusentals sålda skivor har gett bandet sitt välförtjänta rykte - Sveriges hårdast arbetande bluesband.
Hyllningskören från förra skivan "NOW!" har knappt hunnit lägga sig då bandet återigen begav sig till studion. Denna gången utrustade med ett rejält knippe eget material, samt några handplockade örhängen från förr.
Under året som gått sedan förra skivan har bandet turnerat flitigt tillsammans med CLAS YNGSTRÖM från SKY HIGH, som numera utgör den fjärde, hemlige medlemmen i WOLFMAN JACK. Tillsammans har de skapat skivan "TOGETHER" som inte kan ses annat än som en motreaktion på dagens populärmusik. Skivan släpps officiellt den 8:e april och bakom står det klassiska Umeå-baserade bolaget GARAGELAND RECORDS.

På skivan finns sju egna kompositioner, samtliga skrivna av Magnus Hägglund och John Edén Brändström. I övrigt hittar vi handplockade godbitar, från den tid då blues var som allra bäst, bland annat två bortglömda juveler av Fleetwood Mac - Peter Green's fantastiska "Rollin' Man" och Danny Kirwan's "Like It This Way". Live kl. 20.00!