VECKA 44, 31/10 - 6/11



Måndag 31/10, kl. 20.00. Katzenjammer (NO)
DJ Jonas Berndt 20.00 – Live 21.00

Katzenjammer har med sina tusen influenser skapat något helt unikt och fler och fler fans har hittat dit. I samma rum som balkanmusiken flödar har träskbluesen från södern sitt säte och allt inkapslas i en vaudeville-aktig bubbla. De fyra unga damerna från Oslo jonglerar friskt med exotiska instrument samtidigt som de levererar perfekta sångharmonier i de allra mest känslosamma register.
Sedan starten 2005 har de turnerat världen över och spelat på både de stora scenerna likväl som de små pittoreska och något annorlunda estraderna. David Byrne välkomnade dem på sin scen på Bonnaroo-festivalen i Tennessee och de öppnade för Keane på O2-arenan i London.
När det nya efterlängtade albumet ”A Kiss Before You Go” släpps i september följs det upp med turné och spektakulär scenshow. Detta vill ni inte missa!
Lyssna här: www.katzenjammer.no




Tisdag 1/11, kl. 19.00. Jazz - WOW
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
Eric Liftig – sax, Andreas Gidlund – sax, Adam Forkelid – piano, Filip Augustsson – bas, Chris Montgomery – trummor
Lennie Tristano är något av en kultfigur för nutida jazzmusiker. Redan på 40- och 50-talet vände han ut och in på standardrepertoarens oskrivna regler med egensinniga rytmiska och melodiska idéer. Något som skulle ta fart på allvar flera år senare när 60-talets friare jazzrörelse tog vid. Tristano, och likasinnade musiker som Warne March och Ted Brown, är utgångspunkten för kvällens akt Wow med saxofonisten Eric Liftig i spetsen. Albumet "The Vicinity of 317 East 32nd Street" hyllades i pressen, framför allt för gruppens förmåga att i sann Tristano-anda ta denna musik vidare till nya former.
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren




Onsdag 2/11 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Solen
Live 21.00 – DJ’s: Jens & Carl
Nya spännande Gävlebandet Solen gästar oss första onsdagen i november!
Solen består avErik Hillborg, Nils Dahlqvist, Gustav Karlsson och Olle Darmell. Vi tycker att de är en av de mer spännande nya svenska akterna vi hört i år. Det ekar Kurt Vile, 90-tals-indie, Mattias Alkberg och svensk progg.
De har precis släppt sin debut EP, testa den här: http://soundcloud.com/solensmusik/ eller lyssna här: http://www.myspace.com/solensmusik


Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/




Torsdag 3/11, kl. 19.00. Almost Famous
DJ’s: Maja, Julia och Joen – Live 19.30, 20.15 och 21.00
Almost Famous är musikförlagens egen liveklubb för up-and-coming-artister och drivs av SMFF, Svenska Musikförläggareföreningen, och dess medlemsförlag sedan mer än tio år tillbaka. Almost Famous håller till på Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen i Stockholm, första torsdagen i varje månad. Klubben har kommit att bli ett populärt tillfälle för musikbranschen att samlas och se på intressanta artister vilket skapar ett unikt tillfälle för de akter som spelar. Alla som vill kan komma och se bra livemusik, entrén är gratis.


Ikväll på scen:

19.30 – Violet
www.facebook.com/thisisviolet




21.00 – Nick Ellis And The Noise
www.nickellis.se





Fredag 4/11, 17.00. Johan Netz + Rocket Boy
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.
Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock. Kom och fredagshäng, det blir trevligt!




Lördag 5/11, kl. 21.00. Flickpingis
Äntligen är Flickpingis tillbaka på Lilla Hotellbaren! FLICKPINGIS kör på en blandning av indie, soul och disco, eller all bra musik med en touch av Ebba och Didrik blandat med J-O Waldner.



Söndag 6/11, kl. 18.00. Söndagshäng med Socker
DJ: Black Santa – Live runt 21.00
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. Ikväll spelar Socker live!
Eftersom det är söndag tänkte vi starta festen redan 18.00 så både ni och bandet i är i god form för gig ca 20-21. Kom i tid! Black Santa spelar godbitar ur sin fina reggaesamling både före och efter giget.

VECKA 43, 24/10-30/10





Måndag 24/10, kl. 20.00. Lisa Werlinder – Releasekonsert ”Ett minne blått”
DJ Johan Netz 20.00 – Live 20.30

Lisa Werlinders karriär rymmer såväl teater och film som musik. Hon har spelat in filmer över hela världen och jobbat med regissörer som Ingmar Bergman, Bille August, Per Fly och Steven Spielberg. Vad inte många vet är att hon började sin bana med att studera sång och saxofon på Musikhögskolan. Nu kliver hon också fram som låtskrivare ihop med Henrik Janson.

- Eftersom låtarna har kommit till under en lång tid mellan olika filmer så kan jag följa tankarna och upplevelserna som inspirerade till mina texter. ”Gunga” kom till i hängmattan i augusti när körsbären dinglade ovanför mitt huvud. Titeln ”Att tänka fritt” är en flirt med min barndomsstad Uppsala och talesättet som står ovanför universitetsaulans ingång. Jag har märkt att jag ofta skriver om något sorts lyckoland, att för en stund slippa ifrån ensamheten som är att vara människa. En i juryn när jag kom in på Scenskolan sa att jag hade som ett sorts ”Barbapappaland” i mig där infon går in, processas och kommer ut i ”Lisaform”.

Den 26 oktober kommer Lisas debutalbum ”Ett minne blått”, en skiva fylld med coola kompositioner i gränslandet mellan jazz och pop. Hon släppte singeln “Gunga” i våras och både den och senaste singel “Barfota längs Norr Mälarstrand” spelas flitigt på P4. Med på scenen har hon ett gäng fantastiska musiker: Henrik Janson, Peter Asplund, Ida Sandlund, Patrik Boman, Calle Rasmusson samt gästande musikervänner. Det är genomgående starka låtar som fastnar och växer med varje lyssning, Lisa är ju också en scenperson så ta chansen att uppleva låtarna live denna releasekonsert!



Tisdag 25/10, kl. 19.00. Jazz - Glesnes/Ytreberg Quartet feat. Asbjørn Ruud (NO)
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
Fred Glesnes – sax, Jørgen Ytreberg – bas, Eivind Valnes – keyboards, Roger Johansen – trummor, Asbjørn Ruud – gitarr
Stockholm får i dagarna gästspel från en av Skandinaviens bästa fusiongrupper. Saxofonisten Fred Glesnes och basisten Jørgen Ytreberg har drivit sin kvartett i ett antal år och har givit ut två CDs varav den senaste, ”People And Places”, gästas av den amerikanske legenden Randy Brecker. Musiken är snygg, melodiös och väldigt svängig. Att groovet är centralt för denna grupp går inte att ta miste på.
Under höstens turné får dessa fyra begåvade norrmän stöd från landsmannen Asbjørn Ruud som är en gitarrist av yttersta klass.
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren







Onsdag 26/10 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Vulkano
Live 21.00 – DJ’s: Karin + Mimmi + Olle
Ur askan av pausande Thase Dancing Days reser sig nu Vulkano. Trion består av Cissi Efraimsson, Lisa Pyk Wirström och Rebecka Rolfart och tillsammans spelar de en egensinnig punk med en bibehållen popcharm. Det är kompromisslöst, extrovert och maximalistiskt.
Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/




Torsdag 27/10, kl. 19.00. Club Nuggets med Bob Wayne & The Outlaw Carnies (US)


DJ’s: Mats, Veronica & Daniel – Live: 20.30
Club Nuggets är Stockholms enda riktiga klubb för country, bluegrass, blues, soul och roots.

Då försöker vi igen då... Senast Club Nuggets hade denne amerikanske flåbuse inbokad på Malmen (i februari i år) blev han strandad i snöstorm på E4:an. Vissa av er nåddes kanske av meddelandet om ersättningskonserten på KGB dagen efter, men den stora majoriteten av er som fyllt varenda millimeter av Lilla Hotellbaren fick snopet lomma hem igen.

Det ska vi gottgöra nu, sanna våra ord. För den 27 oktober kommer Bob Wayne med kompbandet The Outlaw Carnies hit på nytt, efter att i stort sett ha turnerat oavbrutet sedan februari, bland andra med Hank Williams III (som kallat Bob för "the Kris Kristofferson of my generation"), Lucky Tubb och '357 String Band. Senaste albumet heter "Outlaw carnie" och bjuder på barmusik som är så där mäktigt rowdy och gritty som bara autentisk amerikansk outlawcountry kan vara. Ta en snabb spis på låtarna nedan så kommer ni att förstå - den här sortens artist går det INTE tretton på dussinet nu för tiden. Eller som han själv, lite sådär lagom blygsamt, väljer att titulera sig själv: "A truck drivin', gun totin, meth snortin, blue collar, true American hero"

Bäst av allt? Inträdet kostar i vanlig ordning ingenting. NOLL kronor. Ja, vi håller med, det ÄR otroligt.
Bakom skivspelarna: Veronica, Daniel, Mats. I högtalarna: country, blues, roots... ja, ni har ju koll vid det här laget.
Bob Wayne ställer sig på scenen cirka klockan 20:30. Kom i tid, våra fem cents går till att det kommer bli fullsmockat!

Lyssna här: http://www.myspace.com/bobwayne




Fredag 28/10, 17.00. Johan Netz + Hej Våld!
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz. Därefter tar inga mindre än Hej Våld! över! Hej Våld! är ett Stockholmsbaserat kollektiv som DJar, arrangerar klubbar, producerar musik och skapar visuella konstverk. Ikväll spelar de i Lilla Hotellbaren från kl. 21.30! Kom och fredagshäng, det blir trevligt!




Lördag 29/10, kl. 21.00. Belleville
Äntligen är Belleville tillbaka på Lilla Hotellbaren! De förgyller kvällen med musik från kl. 21.



Söndag 30/10, Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00

VECKA 42, 17/10-23/10

Tisdag 18/10, kl. 19.00. Jazz – Amanda Sedgwick Quartet & Dwayne Clemons (US)
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
Amanda Sedgwick – sax, Leo Lindberg – piano, Kenji Rabson – bas, Moussa Fadera – trummor, Dwayne Clemons – trumpet
En av Sveriges främsta Bop akter med amerikanske trumpetaren Dwayne Clemons som gäst. Ni som är fans av 50- och 60-talsjazz bör inte missa det här.
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren






Onsdag 19/10 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Containerterminalen
Live 21.00 – DJ: Tess
Containerterminalen:
Det hela började med att jag var svältfödd på att få spela musik; pappaledighet, pausen från Florence Valentin där jag spelar orgel, hade gjort sitt. Jag ville förmedla en känsla av skog och betong. Jag hade länge gått o haft en diffus känsla för låtar i huvudet, satt mycket vid min orgel hemma o spelade o spelade o spelade tills jag förstod att jag måste få ner det här på band.
Jag frågade ett par av mina kamrater i Florence om dom var sugna på att spela in en kväll. Min vision var att få fram punkmanglet från Agges trummor och Calzones gitarr. Jag ville även ha Martin Fogelströms (The Works, Anna Järvinen) esoteriska gitarrer med mig. Eftersom vi skulle spela in i dj-kollektivet Paaniqs studio var det självklart att även Patrizio skulle vara med på bas o Nico ”kniven” Oja på oljud o loopar.
Jag hade tydliga fragment av låtar i huvudet, men bestämde mig tidigt för att undanhålla dessa för mina kamrater, för att se vad som hände . Jag gav små instruktioner; ibland nån basgång, ibland en gitarrmelodi, men oftast så spelade jag bara på orgeln o lät mina kamrater följa med bäst dom ville. När vi var färdiga o lyssnade igenom låtarna lät dom exakt så som dom låtit i mitt huvud innan vi spelade in, och helt plötsligt gick projektet från självterapi till sauerkrautdoftande masspsykos. Vilket gör det omöjligt för mig att inte dela med mig av denna inspelning.
Hälsningar,
Danne Sumpen Kurba

Lyssna här: www.containerterminalen.se


Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/





Torsdag 20/10, kl. 21.00. Elena Smon Wolay
Elena är tillbaka på Malmen! Denna eminenta halva av duon Page Three bjuder härlig musik mellan kl. 21.00-02.00.



Fredag 21/10, 17.00. Johan Netz + Daniel Savio
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz. Därefter tar ingen mindre än Savio över från 21.30 till 02!



Lördag 22/10, kl. 21.00. Cave Cake
Äntligen är Cave Cake tillbaka på Lilla Hotellbaren! De förgyller kvällen med en salig blandning av svängig musik. Kan bli några osvängiga låtar också. Men blandas saligt, det ska det! Från kl. 21. Förpeppa här: www.soundcloud.com/cavecake




Söndag 23/10, Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00

VECKA 41, 10/10-16/10

Tisdag 11/10, kl. 19.00. Jazz – Le Système
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
I morgon tisdag har vi releasekonsert för Göteborgs hippaste duo Le Système. Organisten Fabian Kallerdahl och trummisen Michael Edlund spelar hårt svängande jazz med inslag av afro, funk och pop. En del överaskningsgäster kommer nog dyka upp under kvällen. Missa inte!
Lyssna här: http://www.lesysteme.se/

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren





Onsdag 12/10 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Handsome Furs
Live 21.00 – DJ’s: Li & Sally
Kanadensiska duon Handsome Furs, som består av äkta paret Alexei Perry och Dan Boeckner (som också spelar i Wolf Parade), släppte sin nya skiva "Sound Kapital" på Sub Pop i slutet av juni. Skivan är helt komponerad på keyboards och följaktligen är det deras mest elektroniska skiva hittills. Rolling Stone har beskrivit bandet som en "dingy version of the Cure rocking some hipster dive bar” och vi tycker det stämmer ganska bra.
OBS! Gimme Indie livesänder spelningen för er som inte kan ta er till Medborgarplatsen. Mer info om det här.
Lyssna här: http://handsomefurs.com/

Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/



Torsdag 13/10, kl. 21.00. Rubble’n’Bubble
DJ:duon bestående av Roger Sandgren och SagaLova kommer till Lilla Hotellbaren för att bjuda på det absolut bästa de vet från 50- & 60-talen. Det kommer garage, rhythm’n’blues, franskt, rock’n’roll, rockabilly, beat, jive m.m. och förmodligen även en liten dansant överraskning från högtalarna.



Fredag 14/10, 17.00. Johan Netz + Andycap
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz. Därefter tar ingen mindre än Andycap över från 21.30 till 02!



Lördag 15/10, kl. 21.00. Electrify Me
Allt startade i en en-och-en-halva på söder i Stockholm. Davids vilda tankar träffade Kalles gamla dröm om att starta en klubb. Namnet "Electrify Me" hade legat och grott i Davids huvud ett tag tillsammans med en utpräglad spotify-lista. Med hjälp av den talangfulle Pierre Örnryd hade vi snart ett par stilrena logotyper att knyta ihop säcken med. Kalle fick en spotify-lista att lyssna in sig på. David spred magi bland restaurangfolket på sitt eget lilla sätt och PANG... där stod vi helt plötsligt med en spelning på Malmen, prime-time, logga, flyers, musik...och en internationell DJ som ställde in sex timmar innan spelningen... Resten är, som det brukar sägas, historia.



Söndag 16/10, Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00

VECKA 40, 3/10-9/10



Måndag 3/10, kl. 20.00. Oh My!
Live kl. 20.30 – DJ’s: HannaPee
Måndagen den 3 oktober gästas Lilla Hotellbaren av Sundsvallsbandet Oh My!. Popkvintetten är aktuella med singeln "Time Will Tell" och detta är första stoppet på deras höstturné. I början av 2011 skrev Oh My! på för anrika labeln A West Side Fabrication och de tre singlar som bandet hittills släppt ifrån sig har samtliga snurrat på såväl P3 som diverse nätbaserade radiokanaler med indieinriktning. Precis som förra singeln “I Know You” är ”Time Will Tell” inspelad tillsammans med den välrenommerade producenten Ronald Bood (Shout Out Louds, The Plan, Dreamboy etc.).
Lyssna här: www.ohmymusic.se

Välkomna!



Tisdag 4/10, kl. 19.00. Jazz – Jamsession
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
Huskomp: Adam Forkelid – piano, Kristian Lind – bas, Kristian Fredmark – trummor + gäster
Våra jam brukar pågå i drygt fyra timmar och hålla en genomgående mycket hög klass tack vare den stora skara av duktiga gästmusiker som alltid dyker upp. Familjärt och avslappnat men samtidigt oförutsägbart och utmanande. Underhållning på högsta nivå.
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren



Onsdag 5/10 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Simian Ghost
Live 21.00 – DJ’s: Fritz's Corner
För drygt ett och ett halvt år sedan spelade Simian Ghost sin första spelning hos Fritz's på lilla scenen i Debasers Slussens bakficka. Sedan dess har de bland annat spelat på Way Out West och Umeå Open, och nu är de tillbaka på Fritz's Corner!
Simian Ghost - Multimusikaliske sandvikensonen Sebastian Arnström är sedan förut igenkänd från indiebandet Aerial men sedan något år tillbaka också från soloprojektet Simian Ghost. Lo-fi-hoppet Arnström är i full kontroll över musiken då har gör allt själv; skriver, producerar, sjunger och spelar alla instrument. Han har byggt upp en egen värld med drömsk atmosfär och där reverben vibrerar behagligt och hans röst fläktar som en Ben Gibbardpust över det minimalistiska landskapet. I december förra året kom Simian Ghosts första abum ”Infinite traffic everywhere” och redan i våras kom uppföljaren, minialbumet ”Lovelorn”. ”Lovelorn” är ett perfekt, bitterljuvt soundtrack till din sommar och inte minst singeln ”Bicycle Theme” passar oändligt bra för runtdrivande i sommarnatten. Simian Ghost säger att minialbumet handlar om en slags abstrakt och förtidig medelålderskris men han är inte alltid så varlig med orden. Han gjorde till exempel ingen hemlighet av sin politiska tillhörighet när han något som verkade som minuterefter valresultatet spelade in en egen version av Ramones ”Beat on the brat” som finns att tillgå på det stora nätet.
- Way Out West
Lyssna här: www.simianghost.com
Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/



Torsdag 6/10, kl. 19.00. Almost Famous & Moi Stockholm
Almost Famous, denna kväll i samarbete med Moi Stockholm, presenterar Sansa och Jaakko & Jay från Finland samt Ludwig Hart och Samson For President från Sverige. Vi ser fram emot en härlig blandning live på Lilla Hotellbarens scen torsdagen den 6 oktober! Fri entré, baren öppnar 16.00, första akt på scen 19.30. Välkommen!

19.30 JAAKKO & JAY (FI)
”Gladare än Julgubben och mera hjärtligt än renkött”. Jaakko & Jay vågar sig på en ny approach på en klassisk punkig livsstil som inkluderar supande, revolution, supande, låtskrivning, supande, akuta samhällskommentarer och mera supande. De akustiska låtarna som smälter den frusna cynismen och sätter ett leende på varendaste ens ansikte, även på dörrvakten.
www.myspace.com/jaakkonjay


20.10 SANSA (FI)
Den finska sångaren Sansa släppte sitt tredje album ”Savior”, producerad av Janne Oinas, den 27 april 2011.
Savior som album visar tecken på förstklassigt låtskrivande och en förmåga att skapa omslutande ljudlandskap.
Det har gått sex år sedan debutskivan “Vagabond Girl” släpptes 2006 och Sansa har mognat. Hon har en stark artistisk vision om hur musik skall låta 2011. I Sansas fall kan du hitta folk, pop och trip hop, genomfört med artistisk öppenhet i texterna. Du slås lätt av en känsla av att vara en outsider och temat om att förlåtelse dyker upp ofta i hennes musik.
Hon spelar mycket live och utvecklas ständigt på scen. 2010 blev hon utnämnd av Helsinki Festival till årets debutant. Som en uppkommande blomstrande artist är Sansa en angenäm upptäckt.
www.myspace.com/sansamusic


20.50 LUDWIG HART (SE)
2005 lämnar Ludwig sitt rockband "Bettyfords" i Örebro för att flytta norrut och studera musik. Möten med nya människor, och framförallt personer med andra influenser gör tydligt intryck och ger nytt liv till låtskrivandet. Efter flera år i norrlandsskogarna och ett flertal resor till USA börjar Ludwig hitta sin väg och inleder på allvar skrivandet till vad som skall komma bli hans solodebut. I slutet av 2010 formas ett nytt band för hans soloprojekt och i april nästa år inleds inspelningarna av debutalbumet "Hartland".
Ludwig Harts musik behandlar brustna hjärtan, vänskap och rocknrolldrömmar, genom låtar som rör sig från lågmäld folk/pop till rockeufori.
”Suicie (Violent Words Of Love)” är en första singel från Ludwig Hart. Den är tagen från kommande debutalbumet "Hartland" som planeras släppas i början av 2012.
www.ludwighart.com


21.30 SAMSON FOR PRESIDENT (SE)
Samson For President är en av Stockholms mest spännande personligheter och nykomlingar inom Svensk musik. Hans kommande "urbana pop/soul" har redan hunnit bli hyllad av bl.a. soul-legenden Raphael Saadiq. Den 16 september kommer singeln "I Can Change" från debutalbumet "Papas Old Piano", som släpps senare i höst. Samson är aktuell med en rad intressanta samarbeten inom allt ifrån svensk singer/songwritermusik och till brittisk hiphop. Han gästar t.ex. på Mohammedalis senaste skiva "Vi" och sägs han även vara en av Sveriges bästa liveartister. Ametist Azordegan (SR P3 samt METRO) kallade honom nyligen för "Sveriges Bästa Röst Just Nu". En fantastisk röst till underbar musik. I höst letar han både bokningsbolag och musikförlag, men är även intresserad av framtida samarbeten med skivbolag.
www.samsonforpresident.com

www.facebook.com/almostfamoussthlm www.smff.se www.moistockholm.se



Fredag 7/10, 17.00. Ulmox + Rocket Boy
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.
Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock. Kom och fredagshäng, det blir trevligt!



Lördag 8/10, kl. 21.00. Adeline Supreme
Adeline som vanligtvis bor i London, bjuder på en helkväll med deep house. Efter bl.a. P3 Dans och Housewives är Adeline ett givet namn på Sveriges housescen och härnäst på agendan står släpp av nytt material och eget skivbolag.



Söndag 9/10, Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00